HTML

After Éden Hotel - Élet az Éden Hotel 1 után! :)

Üdv mindenkinek! :))) Kis csapatunk az ÉH1 után (igen, néztük ezt a szart! :) ) szeretett volna egy helyet, ahol tudunk továbbra is fórumozni, egymást megnevettetni, és hogy értesíteni tudjuk egymást, hogy hol mit érdemes megnézni, elolvasni, megfőzni, stb. ALAPSZABÁLY: MINDIG A LEGFELSŐBB POSZTNÁL KOMMENTELÜNK AZNAP!!!!! Viszont érdemes belenézni a többibe is! Több téma is futhat egyszerre! Fő téma az ÉH1, de e mellett szívesen veszünk minden javaslatot! Aki ír posztot, készít képet, stb. bármilyen témában, feltesszük! Az ÉH szereplőit és készítőit - és úgy egyébként senkit - nincs szándékunkban megbántani kis blogunkkal, de akinek nincs humorérzéke, az inkább ne olvasson minket! :)))))))))) Jó szórakozást! :) Ani (mosoly73 - admin) email: aeh1@freemail.hu, no és ide is írhatsz: Viki (ladyandhank - szerkesztő) email: ladyandhenk@mailbox.hu

Friss topikok

  • szepi79: @beacska: igazából viszonylag keveset vagyok itt... (2013.04.17. 19:44) Éden Baba!!!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: Új poszt!!!!!!!!!!! afteredenhotel.blog.hu/ (2012.10.17. 20:32) Szepi kalandjai!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: @szepi79, első ezen a néven: MEgtörtént:D Újpos... (2012.08.09. 17:04) Nem tudom, mi :)
  • beacska: @mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani: én egysz... (2012.07.03. 23:14) Éden Levi, kis Aranypart Ádám is!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: ÚJ POSZT!!!!!!!!!!!!! afteredenhotel.blog.hu/20... (2012.06.17. 22:22) Noémi megunhatatlan (?), kis Edinka is!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: ÚJ POSZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... (2012.06.06. 05:47) 12. hét - utolsó
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: Új POSZT: afteredenhotel.blog.hu/2012/05/21/12_... (2012.05.21. 16:56) 11. hét

Címkék

10. (1) 11. (1) 12. (1) 2 (2) 2.hét (1) 3 (1) 3. (1) 3.hét (1) 4. (1) 5. (1) 6. (1) 7.hét (1) 8. (1) 9. (1) ádám (1) ajánló (2) aliz (1) aranypart (5) cikk (2) családtagok (1) éden (4) eden (1) edina (1) éh2 (2) éjjeli (1) éva (1) feladvány (1) fóbia (1) fog (2) fórum (1) hé; (1) hely (1) hét (9) hodfogyatkozás (1) hotel (2) képek (3) kíra (1) kommentözön (1) kristof (1) kristóf (1) krisztián (1) kultúra (1) kutyák (2) levi (1) linda (1) máté (1) niki (1) noémi (1) norbi (1) off (1) péter (1) pitta (2) poén (1) poszt (1) sajtószemle (1) szandra (3) szepi (1) video (1) zene (18) (1) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Egy férfiú szenvedései 3.

2011.12.21. 10:37 dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal

Na, folytatódik a sokkolás, immáron képekkel!!!!

Minden jót kívánunk a fiatalembernek!

 

Szeptember 8 - találkoztam a 'mosolytervezőmmel'. ismét irány a röntgen, most már jobban bírtam, fogheggyel tudtam tartani a vattát valamennyire, egész jó felvétel készült (második kép). jött a jó hir a dokitól: még egy húzás kell, a jobb felső egyest is ki kéne venni, mert amúgy nincs baja, de nem lesz elég erős, hogy megtartsa a hidat, várni kell újabb 8 hetet  a pótlással. namost ez igy nem frankó ugye, most is elég mónikasósan nézek ki, de ha még az első fogamat is kiveszik, én nem fogok úgy grasszálni az utcán 2 hónapig. Jó, mondta a doki, akkor rakjunk fel egy ideiglenes hidat oda, két fogat lecsiszolunk, és felpakoljuk oda, plusz egy százas, egyébként meg felül csiszoljuk le az összes fogat, és egy buzi nagy körhidat rakjunk fel, így a végösszeg kicsivel volt kevesebb, mint 1 millió. Ja, meg kéne fogkövet is szedni, lássunk is mindjárt neki, mit szól hozzá? Na az elég gáz volt, nem voltam rá lelkileg felkészülve, igy amikor berakta a nőci a számba a nyálelszívót, már attól öklendezni kezdtem. Inkább halasztottuk a következő hétre, és mint utóbb kiderült, nagyon jól tettem.

 

 Szeptember 16 - Terv: fogkőleszedés, húzás, csiszolás, ideiglenes hid felrakása, ebben a sorrendben. No mindebből nyögvenyelosen a fogkőleszedés valósult meg, bár a nyálelszívót továbbra sem tűrtem. Kaptam egy Xanaxot, hagytak 10 percet pihenni, kissé megnyugodtam, de a szívóka akkor sem ment, így aztán kb félpercenként kellett megállni, amig öblitek/nyelek. Az elején még sűrűn kértem az elnézéseket, utána már hanyagoltam. Közben még az ultrahangos gép is szarakadott, szakit hivtak hozzá, aztán mégegyszer elromlott, megint szaki, ezután már végigmentünk, így lett az elvileg 15-20 perces műveletbol másfél órás. (Ha leszámítjuk a Xanaxos meg a szerelős üresjáratot, akkor kb 1 óra lett volna.) Aznap mást nem is csináltunk, viszont a dokinő mondta, hogy így rohadtul nem fogunk tudni haladni, esetleg nézzek szét máshol is, mert ő tuti nem vállal így egy fogcsiszolást; se az ő, se az én idegrendszerem nem bírná, ahhoz meg drága az altatás, hogy minden egyes művelethez azt csináljunk.

 Szeptember 28 - Elmentem nővérem fogorvosához. Vittem a röntgenképeimet is, elég normális doki volt, és SOKKAL szerényebb árfekvésű. Már maga az is nagyon tetszett, hogy a mosolytervezőmmel ellentétben ő nem akarná kihúzni az első fogamat, szerinte elbírja a hidat, és felülre sem egybefüggő hidat akar rakni, hanem egyet balra, egyet meg jobbra, ami az eredeti terv volt, és akkor nem kell 'feleslegesen' lecsiszolni 3 fogat. A klinika árához képest a harmadát kérte, (oké, ebben az is benne van, hogy egyrészt kevesebb fogból áll a híd, illetve mivel nem kell húzni, ideiglenes hid sem fog kelleni), ami szintén pozitiv. Azzal váltunk el, hogy még megnézek pár helyet, de nekem egyelőre bejön a dolog.

 Október 5 - A máshol szétnézés keretein belül egyik kollégám öccséhez is benéztem, egy hasonló kaliberű klinikára, mint az első volt. Egyrészt vicces volt, mert rohadtul hasonlított ám a kollégára, és azért az nem poén, ha egy informatikus turkál az ember szájában. Végülis mondott ő is egy szép árat, de még azért a biztonság kedvéért elküldött egy fogszabályzós specialistához, mert ugye mélyharapás meg állkapocstörés kéne esetleg, ennek én meg nem örültem jól.

 Október 11 - A fogszabályzós doki elég normális volt, kb 10-15 évvel lehetett nálam idősebb, de lazán tegeződni kezdtünk - mármint ő kezdte, én nem mertem volna, de mivel elég idős vagyok énmár, csak folytattam, ha ő úgy gondolja, őriztünk már együtt nyájat, akkor ki vagyok én, hogy vitatkozzak. Vakargatta a fejét rendesen, és ugyan állkapocstörésrol nem beszélt, de fogszabályzóról igen, kb. 1 évig kéne, meg plusz fél millió. Na kösz. Egyébként még jól le is baszott, már viccesen, valami olyasmit mondott, hogy "alul tök jók a fogaid, mi az istent csináltál a felsőkkel?"

Intermezzó: Kezdődtek a nagy kupaktanácsok, arra jutottam/tunk, hogy elmegyek nővérem orvosához még egyszer, ő volt a legszimpatikusabb, és amit ő mond, az lesz és kész. Csak már induljunk el valamerre.

 

Október 17 - Ismét nővérem dokija, megállapodtunk, hogy a későbbi esetleges problémák elkerülése végett csak jó lenne az a fogszabi, így aztán egy hét múlvára megbeszéltük, hogy felrakja az alsó fogsoromra, mivel azon kell többet egyenesíteni, kb. 2 hónap múlva a felsőre, várunk 4-5-6 hónapot, aztán addigra valószínű jó lesz minden, akkor majd csiszolunk meg hidazunk. Még aznap elmentem a házidokimhoz is, nyugibogyóért, elmondtam milyen célból kell, fel is írt valami M-betuset, 50 darabosban árulják, mondtam az életben nem fogom én ezt elhasználni, hát csak 2-3 alkalommal fog kelleni.

 Október 24 - Elmentem, kis para azért volt, de nem vészes. A doki máshogy emlékezett, úgyhogy elkezdte felrakni a felső fogsorra a fogszabit, a megbeszélt alsó helyett. Nagyon ügyesen már az első tappancs felpattintásánál szóltam, hogy Houston, baj van, rövid diskurzus után már emlékezett, hogy talán mégis az alsóval kellett volna kezdeni. Elővett egy akkora fogót, mint a fejem, és szeliden megkérdezte, hogy akkor most ezt levegyem? Hát ezt már semmi esetre se, mondtam, rakjuk fel most a felsőt, aztán majd jövő héten az alsót. Aztán végülis abban maradtunk, mivel nagyon bátran és hősiesen turtem a dolgot, hogy felrakja mind az alsó, mind a felső fogsorra, most fizessek ki egyet (nem is volt se nálam, se a számlámon annyi, hogy mindkettőt ki tudjam), a többit meg egy hónap múlva majd.

 November 28 - A mostani elég rövid foglalkozás volt, kifizettem az also fogszabit is, pár helyen állított rajta a doki, 5 perc alatt végeztem. Ettől kezdve igazából csak akkor lesz érdekes akármi, majd ha leveszik, az meg nyáron lesz.

 

BRÉKING NYÚZ:D:D:D:D

Éden Tünde bent van a 8 Playmate között, további hírek később!

Horváth Évától megtudtuk, h a forgatás januárban kezdődik, kérdés, mikorra lesz adásban...:(

http://www.borsonline.hu/news.php?kolbasztol-hizik-horvath-eva&op&hid=50821

41 komment

Címkék: szepi

A bejegyzés trackback címe:

https://afteredenhotel.blog.hu/api/trackback/id/tr663480392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.21. 10:45:26

Mosoly!

Tehát a szomszéd szórakozik egy ideje velünk, már bevonta a másik oldalit is! Mondván ugat a kutya..., de érdekes....Pedig nem is dumál sokat! Éjszaka meg csendben van mindig!
Leírom majd privátba részletesen!

beacska 2011.12.21. 11:34:20

húúú, Szepi, bakker...nem irigyellek...

szepi79 2011.12.21. 12:50:09

köszi :D

de egyelőre ennyi, a maradék már nem lesz sok. illetve de, de majd csak nyáron. addig már nagy változások, kezelések nem lesznek.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.12.22. 14:10:28

@ladyandhenk: Nahát! Egy kutya, ami ugat is? Ki gondolta volna! Az ilyen mér nem megy tanyára, ahol nincsenek szomszédok? vagy melegebb éghajlatra! :)
Nagyon vigyázz, nehogy megmérgezzék őket! Ha még eddig nem tanítottad meg, akkor most rajta, hogy csak tőled és csak tányérba fogadjon el kaját! Nekem régebben 2 macskámat is megmérgezték. :(

@beacska: Mizujs Petivel?

@szepi79, első ezen a néven: Minden jót,kitartás!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.12.22. 14:15:44

Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek ezzel a kis aranyos interaktív videó-rajzfilmmel :)))))
(kattintva kell választani újra és újra a felugró lehetőségekből)

www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_256651&src_vid=FNffPnF7cD8&v=3kYybLZSsW8&feature=iv

ja és B.U.É.K. is :))))))
Ani

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.22. 19:36:54

Áldott, békés, szeretetteljes, kegyelem teljes Karácsonyt kívánok!

youtu.be/gdjFeiiJaPI

@mosoly73: szió!

Ha már így emlegetted pont! Tegnap felhívott a hülye liba, és ezzel fenyegetőzött! Igyekszem küldeni a levelet!!!!

beacska 2011.12.22. 22:27:52

@mosoly73: nálunk volt olyan, hogy a baglyok huhogása ellen reklamáltak sőőőt, amikor az egyik templom harangját kicserélték eus pénzből, akkor a harangjáték zavarta az alvásban a gyereket!...hülyék az emberek...

ezt a mérgezést mondtam én is Ladynek :(((

Peti bent van még karácsonyra...;)

szepi79 2011.12.23. 11:59:35

@ladyandhenk: hát, ha titeket az tesz boldoggá, akkor azt, igen :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.12.28. 16:56:30

Hahó, túléltük a Karácsonyt! :) Nekem sz@r volt! :(((

Ma láttam a Geszti mentort az ucccàn, ugyanott ahol a múltkor Sixx-et! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.28. 21:47:41

@mosoly73: milyen hírességek járnak arra?:) V te direkt celebkutatóba mész?)

Nekem sem úgy sikerült, ahogy szerettem volna:(:(:(

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.12.29. 09:09:24

@ladyandhenk: Mi történt?
Kutyik rendben vannak?

Gondoltam ki kéne állni hosszabb időre celebfigyelőbe (má ha különben izgatna a dolog) ide a Deák utcába vagyis a fashion streetre, mer ugye így kell hívni, mer ez vonzza a celebeket. :)

beacska 2011.12.29. 12:12:34

@mosoly73: @ladyandhenk: mi történt csajszikák?? (kérdi aggódó arccal)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.30. 07:48:05

@mosoly73: @beacska: kutyik még rendben vannak, de az egyik barátomnak most mérgezték még a díjnyertes!!!!! magyar vizsláját!!! Direkt figyeljük a kutyát, egyedül szerdánként ugat többet, azt is csak azért, mert szemetes nap van:D Jönnek a cigányok túrni..., szemetesautó, postás...Sok az inger, ugye:D

2 közeli ismimnek is öngyilkos lett az apukája!
Ehhez még hozzájön az én sok marhaságom, legalábbis Anya szerint:D A lényeg, h volt min elgondolkodni!

beacska 2012.01.02. 08:59:05

@ladyandhenk: óóóó, sajnálom az ismerőseidet :(((
a mi ismerőseink közül is sokan haltak meg az elmúlt 2 hétben :(((
és a barátnőmnek azt mondta a doki: Ez nem lehet stressz betegség, mert vége a Gyurcsány-érának...a f*szt...és most bocs a csúnya szóért, és a politikáért, kicsúszott :(((

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.03. 08:54:27

@beacska: Nektek sem lehetett jó akkor:( Engem nem zavar a politika, sőt, nagyon is meg van a véleményem:D Ez meg az a blog, ahol mindent lehet:D Amúgy egyre több beteg lesz a stressz miatt...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2012.01.03. 12:47:21

Igen, a stressz, meg a nehéz sors mostanában, mindenkinek kijut, nekem is. Plusz még egész karácsonykor kórház látogatások voltak, egyik a másik után. Ilyenkor jó, ha melletted áll a család és segít, de az én páromnak sikerült még ráadásul egy jó nagyot a lelkembe is taposni, újfent. Azóta is úgy mászkál, mintha semmi se történt volna. Nálatok is úgy van, hogy ha megbántunk valakit, akkor nem kell megbánni és szégyellni magunkat, és megpróbálni jóvá tenni? :((((((

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2012.01.03. 12:55:35

@ladyandhenk: Sajnálom! Részvétem! nagyon sokan haltak meg mostanában, mindenkitől ezt hallom. :((((

@beacska: Csak nyugodtan! Magunk vagyunk! :)

@szepi79, első ezen a néven: Te hogy vagy? Javulsz? :)
A leendő sógornőm is karácsonykor járt a szájsebészeten szegény, kétszer is. Megszenvedte a hosszában megtört fogát. Ki se bírta nyitni a száját napokig. Ráadásul énekesnő.

Meséljetek valami jót is, mert a szívem nagyon nehéz és rám férne már valami jó is!

szepi79 2012.01.03. 17:20:45

@ladyandhenk: hát pl kb 1 hete kijött az egyik brekettből a fémszál a dokim meg szabadságon volt (amit mondjuk tudtam előre), utána meg ott el is tört, egy jó fél centis drótbasz lifegett a pofámban, azt leszedtem egy harapófogóval, aztán még ki is vettem a maradék fémszálat, mer nagyon mozgott már, nem tartott semmit, szal most alul csak ilyen féloldalas, majd holnap megyek "újrahúroztatni".

viszont rosszulléteim nincsenek... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.03. 18:21:05

@szepi79, első ezen a néven: micsoda zenész leszel:D Pengetheted a húrokat:D Milyen kis kreatív voltál:D Le a kalappal!!!

Örülök, h jól vagy! Biztosan nagy partiarc voltál szilveszterkor:D

@mosoly73: mi olyan stresszes neked? A munka? Mit csinált a galád?:S

szepi79 2012.01.03. 18:26:40

@ladyandhenk: hát, szilveszterkor annyira nagy parti nem volt, itthon tartottam egy kisebb bulit (tényleg kicsit, 3an voltunk), kb fél pohár pezsgőnyi alkohol fogyott, viszont olyan jót pofáztunk meg ökörködtünk, hogy n1-kor vettük észre, hogy helló, már idén van.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.03. 18:30:19

@szepi79, első ezen a néven: mi meg rummikuboztunk 3an:D És nálunk sem fogyott sok alkohol, azaz semmi:D De én már 11 kor is hulla voltam! :S 3ig le sem tudtam feküdni, mert durrogtattak!

beacska 2012.01.04. 20:48:49

@mosoly73: nálunk 20 évnek kellett eltelnie, hogy a férjem belássa, hogy az a szó, hogy Bocsánat, nem pusztába van kiáltva, hanem jelentése van...ugyanis, egy-egy vita alkalmával én hiába, mondtam, rányögte: azt hiszed ennyivel el van intézve? Én meg leszoktam róla. Aztán egyszer a szememre vetette, hogy még ennyit sem tudok...én meg visszavágtam, hogy na, mi van, mégsem csak elintézés???
Lehet, hogy nem voltam elég érthető....szóval, ha visszafordul a dolog, rögtön lesz ám értelme...de ahhoz idő kell, sajna...:(((

beacska 2012.01.04. 20:51:49

mi sokan voltunk, 11-en, de csak 2 család :DD
Én elsején olyan. de olyan szarul voltam....csak másodikára kaptam össze magam....fáradt is voltam marhára, és vmi nagyon rosszul esett. Pedig 8 óra leforgása alatt 2 rövid pálinkát, 2 pohár bólét, és 1 (azaz egy) pohár pezsgőt ittam...öregszem, no :(((

;DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.04. 21:00:49

@beacska: sajnálom, h így megöregedtél:D Mi csak kicsiben nyomtuk, eddig te nyertél:D

Párom sem tudja mondani, h bocsánat, pedig mennyi minden el lenne intézve egy szóval:(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.06. 09:49:54

Szaisztok!

Na, ott járunk a szomszéddal, h az agyamra mennek!

A minap csengetnek, éppen takarítunk Anyukámmal itthon. Jó, kinéz az ablakon Anya, h ki-mit, miért, stb. Erre a szomszéd liba az! Lazán el kezdett ÜVÖLTENI,KIABÁLNI, TEGEZŐDNI vele, aki egyébként velem egykorú, azaz 25 éves...Anya köpni-nyelni nem tudott hirtelen, h miért üvöltözik a hülye kurva (bocsi, kijött), visszaordított, h vele ő ne merészeljen így beszélni, mert kimossa a száját szappannal, se tegeződni, mert egyszer eléri, h pofán is vágja!!!! Aztán rácsapta az ablakot!!! Mindezt azért, mert aznap délelőtt 2szer!!!!!!!! meg mert mukkanni a kutya!!!

beacska 2012.01.06. 23:28:55

@ladyandhenk: hááát, sajnállak titeket. rossz szomszédság török átok!...és mennyire igaz....:(((

Amikor mi ideköltöztünk, mi is így jártunk: május elsején készültünk a szalonnasütésre a kertben, amikor a szomszéd szántón megjelent egy ganajozó teherautó, és nekiállt ganajozni. Anyukám odament, és udvariasan megkérdezte, hogy ma be is forgatják-e, vagy csak elterítik, mert akkor bemegyünk, nem próbálkozunk...erre a bérparaszt elkezdte anyut szidni, hogy menjen vissza a városba, mert itt falun így működnek a dolgok...hááát, akkor én is kimentem, és leüvöltöttem a fejét....mondjuk, valszeg elpanaszolta a szomszéd tulajnak is, mert annak volt esze, többet nem is ganajoztak (jegyzem meg tököt ültettek, és rárohadt a földre, úgyhogy biztos nagyon fontos volt a ganajozás...)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 17:47:06

TUD VALAKI VALAMI ÚJ HÍRT AZ ÉDEN HOTELRŐL?:)

szepi79 2012.01.11. 02:19:23

@ladyandhenk: semmit. én azt hittem, még tavaly év vége felé elindul.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 11:47:16

@szepi79, első ezen a néven: valamikorra tavaszra ígérték, annyit tudok, h most forgatják, de h adásban mikor lesz............

Mi újság veled? Mit csinálsz te hajnal negyed 3kor?:D

szepi79 2012.01.11. 12:15:13

@ladyandhenk: lefekvéshez készülődtem. sok újság nincs, meló van ezerrel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 15:32:30

@szepi79, első ezen a néven: le a kalappal, ha olyan sokáig fent tudsz maradni, minden tiszteletem a tiéd:)

Fogaid jól vannak?

szepi79 2012.01.11. 16:04:42

@ladyandhenk: nem a lefekvés a gáz, hanem a felkelés... :P

fogaim viszonylag most jól, hétfőn volt újrahúrozás, szal tegnap meglehetősen fájtak, amikor valami hozzáért, de mára már egész jó, holnap meg nem is fogom már érezni.

beacska 2012.01.11. 17:25:40

@ladyandhenk: Lady! olvastam a másikon, hogy bünteted a kutyust az ugatásért. Hát ne tedd!!!! Én nem vagyok kutyakiképző, de anno, amikor hozzánk került a mienk, azt tanította a mi tantóbácsink, hogy a kutyát MEG KELL DICSÉRNI ha ugat jelzésképpen, mert neki ez a munkája és a kötelessége!
Ha nem akarod összezavarni, ne tedd!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 12:00:56

@beacska: nem az ugatásért büntetem, hanem a felesleges viháncolásért, a fejvesztett, és csillapíthatatlan ugatásért. Nem büntetés ez, hanem egy jelzés...Megtanulja, h nem mindenre kell ugatni, mert nem is kell, csak ha nem érsz rá vele folyton foglalkozni, akkor előszeretettel kezd el mindent ugatni, h lekösse magát...Erre jó az üveg. Mi sem vagyunk a teljes ugatásról leszoktatás híve, mert kutya, az a dolga!!!! Csak van az az ugatás, amikor kiesik a lelki egyensúlyából, azt nem szabad megdicsérni! A tanácsot köszönöm!

Hajrá Péter!!!:)

@szepi79, első ezen a néven: látom, beletörődtél sorsodba!:D:D:D
süti beállítások módosítása