HTML

After Éden Hotel - Élet az Éden Hotel 1 után! :)

Üdv mindenkinek! :))) Kis csapatunk az ÉH1 után (igen, néztük ezt a szart! :) ) szeretett volna egy helyet, ahol tudunk továbbra is fórumozni, egymást megnevettetni, és hogy értesíteni tudjuk egymást, hogy hol mit érdemes megnézni, elolvasni, megfőzni, stb. ALAPSZABÁLY: MINDIG A LEGFELSŐBB POSZTNÁL KOMMENTELÜNK AZNAP!!!!! Viszont érdemes belenézni a többibe is! Több téma is futhat egyszerre! Fő téma az ÉH1, de e mellett szívesen veszünk minden javaslatot! Aki ír posztot, készít képet, stb. bármilyen témában, feltesszük! Az ÉH szereplőit és készítőit - és úgy egyébként senkit - nincs szándékunkban megbántani kis blogunkkal, de akinek nincs humorérzéke, az inkább ne olvasson minket! :)))))))))) Jó szórakozást! :) Ani (mosoly73 - admin) email: aeh1@freemail.hu, no és ide is írhatsz: Viki (ladyandhank - szerkesztő) email: ladyandhenk@mailbox.hu

Friss topikok

  • szepi79: @beacska: igazából viszonylag keveset vagyok itt... (2013.04.17. 19:44) Éden Baba!!!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: Új poszt!!!!!!!!!!! afteredenhotel.blog.hu/ (2012.10.17. 20:32) Szepi kalandjai!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: @szepi79, első ezen a néven: MEgtörtént:D Újpos... (2012.08.09. 17:04) Nem tudom, mi :)
  • beacska: @mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani: én egysz... (2012.07.03. 23:14) Éden Levi, kis Aranypart Ádám is!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: ÚJ POSZT!!!!!!!!!!!!! afteredenhotel.blog.hu/20... (2012.06.17. 22:22) Noémi megunhatatlan (?), kis Edinka is!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: ÚJ POSZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... (2012.06.06. 05:47) 12. hét - utolsó
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: Új POSZT: afteredenhotel.blog.hu/2012/05/21/12_... (2012.05.21. 16:56) 11. hét

Címkék

10. (1) 11. (1) 12. (1) 2 (2) 2.hét (1) 3 (1) 3. (1) 3.hét (1) 4. (1) 5. (1) 6. (1) 7.hét (1) 8. (1) 9. (1) ádám (1) ajánló (2) aliz (1) aranypart (5) cikk (2) családtagok (1) éden (4) eden (1) edina (1) éh2 (2) éjjeli (1) éva (1) feladvány (1) fóbia (1) fog (2) fórum (1) hé; (1) hely (1) hét (9) hodfogyatkozás (1) hotel (2) képek (3) kíra (1) kommentözön (1) kristof (1) kristóf (1) krisztián (1) kultúra (1) kutyák (2) levi (1) linda (1) máté (1) niki (1) noémi (1) norbi (1) off (1) péter (1) pitta (2) poén (1) poszt (1) sajtószemle (1) szandra (3) szepi (1) video (1) zene (18) (1) Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Casanova Akadémia ajánló

2011.06.09. 20:23 mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani

Sharm School – Casanova Akadémia

(AXA csatornán szerdánként 24:00) 

After 1.-2. rész

8 faragatlan fiút Új-Zélandon összezártak, hogy Casanovát csináljanak belőlük. Most láttam a második részt és gondoltam írok pár sort róla. A fiúkkal  különböző szakemberek foglalkoznak, a napi feladatnak megfelelően, közben figyelik mit tanulnak, fejlődnek. A főnök Suzanna Marks (Marks & Spencers örökös, ha jól értettem), elég keményen, már már lekezelően ítél. Nem mindenki született arany kiskanállal a kezében na! A fiúk legtöbbje idétlenül vihog végig, szóval ez azért nem könnyű feladat lesz!

A fiúkat egész nap figyelik, este értékelik, majd az egytől nyolcasig viccesnek gondolt elnevezésű sharm skálán elhelyezik őket. Az utolsó helyezett a kutyaólban alszik, az első meg egy szép lakosztályban, a többi a közös szálláson. Nincs kiszavazás, a végén a fődíj 30ezer dollár és egy szuper állás.


Az első rész főleg a tisztálkodással telt el. Én mondjuk a fodrász helyében nem szívesen nyúlnék egy 6 hónapja nem mosott hajhoz, de úgy tűnik van az a pénz. Aztán volt szörnyűbb is, amit egy pedikűrösnek kellett elszenvednie, ezt nem részletezném, hátha esztek éppen. Szóval igaz lehet, hogy talán egy alapos tisztálkodás is sokat segíthetne nekik csajozni.


A második részben a téma az asztalnál való viselkedés.

Először elméleti oktatás. Itt elhangzik a mondat, amely a minap kitárgyalt témánkba vág:

„Ne vágd a kenyeredet a késeddel”  - Ha jól értettem, szépen törni kell belőle. No persze a fiúk tömik a szájukba, na tényleg nem szép látvány, hohó elég lesz kisebbet törni és nem kell 10 ujjat használni a behelyezéshez! Naaaa… még mindig a szájról beszélek! Naaaa…. és a kenyérről!

Gyakorlat jön „Illem asszony” felügyeletével. Ma egy elegáns éttermet kell üzemeltetniük a fiúknak önállóan. Én biztos nem adtam volna nekik oda az éttermemet, de gondolom már készenlétben állt a mellékutcában várakozva a fertőtlenítő brigád! A fiúk eddig többnyire pizzán és sörön éltek. El lehet képzelni! Feladat: be kell vásárolni, főzni, fogadni és kiszolgálni a vendégeket, akik VIP-es elegáns kőrnyékbeli emberek lesznek.

Elindulnak a bevásárló listával. A legtöbbet fel sem ismerik, főleg a zöldségek közül, de még a steak mellett is elmennek simán. A halas pultnál megállnak halakkal kardozni, tudnak viselkedni na ugye ugye!

Terítés jön. Idézek: „Megteríteni az asztalt? Az meg mi?” Jól indul. Sok kés, sok villa, sok pohár, sok sokk.

Kiosztják a feladatokat, a szerepeket. Nemsoká jönnek a vendégek! Megmutatják az ételeket nekik, elmagyarázzák az összetevőket. A pincér fiúk

- Straho, aki munkanélküli, túlsúlyosnak mondott, egyszerűnek látszó fiú, és

-  Oz, aki fesztiválozós, női mellek bolondja, és fő bajkeverő,

egyáltalán nem értik az egyszerűsített étlapot sem, fel nem fogják melyik ételben mi van. Hogy fogják így kínálni?

Jönnek a vendégek! Jönnek a vendégek! Pánik!

A teremfőnök ma George (kreol vagy színes bőrű nem tudom) a félénk fiú, neki kell üdvözölnie a vendégeket, bár ő inkább hátul megbújna, irigykedve vágyik a mosogatófiúnak kijelölt Dean szerepére, aki egyébként egy még szűz (!) tépett szőke hajú, rakoncátlan kiskölyök, aki a jót tenne néha 2 pofon a mamájától érzéssel gazdagít.

A konyhában totál káosz. Bevan (nem bent van és nem a sütőben, ez a neve kérem!) a konyhafőnök, aki marketing diplomás és egyébként óvszerekkel jött be a házba, ahol csak fiúk laknak. (Buzi-e vagy?)

Sok a zavarodott arc a konyhában:

-    Damon, nem tudtam, hogy pánk is lehet chef de partie, de jól mutat.

- Matt a sörvedelő angol, ezúttal hidegszakács, ilyen tanácstalan arcot régen láttam.

Chris a szexista disznó, sous chef, folyamatosan káromkodik, szinte Éden Pitta, csak nem néz ki olyan jól, és a méreteiről ne tudunk semmit, talán a jövő héten!

Senki se tudja mi a dolga, mit hogy kéne csinálni, hozzávalók szanaszét, és a sütő ajtaját olykor lábbal rúgják be.

A vendégek fél órája semmit se kaptak. Megszületik a nagy 5let, adjunk nekik kenyeret, legalább nem lesznek éhesek. Hurrá! Már egy órája várnak, mire inni is kapnak valamit, haladunk.

Ajajj készül az előétel. Rémesen bonyolult, egy saláta, gusztustalanul tálalva, még véletlenül se néz ki kettő (ugyanolyan szósszal készített) egyformának, a rendeléseket is összekeverik, a vendégek fintorognak, nagyon gáz.

Főétel. Hoppá… elfelejtették megvenni a steak-et! Hogy lesz ebből vacsora? Semmi baj, feltépik a tulaj hűtőjét, van itt valami nagy darab hús, jó lesz az! Mennek kifelé a kaják, tiszta Gordon Ramsey só, ha látnák hol és hogyan készültek, jó ég! Közben Straco pincér arcáról dől az izzadtság, jajj ne, csak ne hajolj a kaja fölé, neeeee… !

No elég a borzalomból mára. Megvolt este az értékelés, majd a jövő heti beharangozó, amiben (figyelem lányok!) még gatyaletolás is lesz!

 

A képen sorban a kiértékelés szerint (békától a majmon át a sármos hercegig) a fiúk:


Oz,  Matt,  George,  Bevan,  Dean,  Damon,  Strache,  Chris.

  

 

 Fenti írás a saját egyéni zanzásított, viccesnem szánt véleményem!

Ani (mosoly73)

komment

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://afteredenhotel.blog.hu/api/trackback/id/tr262971556
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása